Studentenlink

Bedrijven

Studentenlink.nl is hét snel groeiende online advertentie netwerk van studerend Nederland. Het netwerk geeft afbeeldingen (banners) weer op al meer dan 140 studie- en studentenvereniging. Deze websites hebben als doelgroep uitsluitend studenten. Hiermee kunt u direct en gericht adverteren onder studenten. Studentenlink.nl is daarmee uniek in Nederland. Door middel van webvertisment kunt u via de homepage van een studie- of studentenvereniging uw uiting direct onder de aandacht brengen van de doelgroep.

Deze unieke opzet van Studentenlink.nl geeft adverteerders de ruimte en mogelijkheden om reclame te maken op die manier dat zij willen. Advertenties van Studentenlink.nl worden dagelijks door meer dan 80.000 studenten bekeken. Hiermee is Studentenlink.nl het meest effectieve online studentenpromotiekanaal van Nederland.

Dankzij Studentenlink.nl heeft Studenten.net een uniek contact met het studentenverenigingsleven van Nederland en zijn de mogelijkheden om te adverteren erg divers.

Graag geven wij u meer informatie over ons advertentiebereik of onze promotiemogelijkheden. 

Laat Studentenlink u adviseren

Studentenlink.nl voert niet alleen uw campagne uit, maar kan u ook uitvoerend adviseren over hoe het advertentienetwerk optimaal te gebruiken en de doelgroep studenten u te laten omarmen.

Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op
050-2102860

http://www.studentenlink.nl
tempus fugit